Ook voor uw evenementen 

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw evenement? Manege De Kraal is geschikt voor verschillende soorten evenementen en activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest, activiteitendag, etc. U kunt deze locatie ook gebruiken als startplek voor een fiets- of wandelroute. 

Met een ruime kantine, verharde parkeergelegenheid en zowel veel overdekte ruimte als veel outdoor ruimte is de manege veelzijdig inzetbaar. Naast de “vaste” faciliteiten kunnen ook veel extra faciliteiten gerealiseerd worden. Denk hierbij aan toiletwagens, food trucks, enzovoort. 

Nieuwbouw voor nog meer opties

Om de manege nog flexibeler inzetbaar te maken, is in 2020 een nieuwe rijhal bijgebouwd. Deze tweede rijhal is van vele gemakken voorzien. 

De daken van zowel de nieuwe als de “oude” rijhal zijn voorzien van zonnepanelen. Deze panelen dragen bij aan het verduurzamen van de manege. Bij het organiseren van uw evenement in de manege heeft u dus niet alleen een zee aan ruimte, maar bent u ook duurzaam bezig. Een bewuste en verantwoorde keuze. 

ADRES

Budschop 32 
6031 AJ Nederweert 
(Bij Manege De Kraal)