De Speurneuzenmarkt heeft een zeer centrale ligging nabij verschillende grote wegen en is dus eenvoudig te bereiken. Zo ben je er vanuit Maastricht via de A2 in ongeveer 40 minuten, vanuit Venlo via de A67 en N275 in 35 minuten en vanuit Eindhoven via de A2 in 30 minuten. Niet alleen met de auto ben je snel ter plaatse. Ook met het openbaar vervoer. Zo is de dichtstbijzijnde bushalte op slechts 800 meter afstand. Dat is ongeveer 10 minuten lopen.

Klik op “Route” in de linker bovenhoek om je route te plannen. Onder de kaart hebben we al wat handige informatie voor je op een rijtje gezet. 

Handige informatie op een rijtje 

Om het jou makkelijk te maken, hebben wij alvast wat handige informatie voor je verzameld. 

Route vanuit Eindhoven

Volg de A2 in Zuidelijke richting. Neem afslag 39-Nederweert. Sla bij de stoplichten linksaf naar de N275 richting Nederweert/Helmond. Neem op de rotonde de 3e afslag richting Ospel. Neem de 3e weg linksaf richting Budschop. De Speurneuzenmarkt bevindt zich na 350 meter aan de linkerkant. 

Route vanuit Maastricht

Volg de A2 in Noordelijke richting. Neem afslag 39-Nederweert. Sla bij de stoplichten rechtsaf naar de N275 richting Nederweert/Helmond. Neem op de rotonde de 3e afslag richting Ospel. Neem de 3e weg linksaf richting Budschop. De Speurneuzenmarkt bevindt zich na 350 meter aan de linkerkant. 

Route vanuit venlo

Volg de A67 richting Nijmegen/Eindhoven/Antwerpen. Neem afslag 38-Helden. Sla bij de stoplichten linksaf naar de N277 richting Helden/Ysselsteyn. Sla na 350 meter bij de stoplichten rechtsaf naar de N275 richting Helden. Neem op de rotonde de 1e afslag om op de N275 te blijven. Neem op de rotonde de 2e afslag om op de N275 te blijven. Neem op de rotonde de 2e afslag richting Nederweert. Neem op de rotonde de 1e afslag richting Ospel. Neem de 3e weg linksaf richting Budschop. De Speurneuzenmarkt bevindt zich na 350 meter aan de linkerkant. 

Route met openbaar vervoer 

Het dichtstbijzijnde treinstation vind je in Weert. Er rijden meerdere lijnbussen van en naar dit station met een tussenstop in Nederweert en Ospel. Neem lijnbus 74 (Arriva). Uitstappen doe je bij halte Sint Rochusstraat in Nederweert. Je kunt ook Qliner-bus 370 pakken (let op: rijdt ook een stuk onder nummer 371). Stap dan uit bij halte Kapel in Ospel. 

ADRES

Budschop 32 
6031 AJ Nederweert 
(Bij Manege De Kraal)