Tsja… Daar zit je dan… Bij de lokale radiozender WeertFM! Wij proberen er alles aan te doen om onze rommelmarkt op de kaart te zetten. Dankzij een tip van een standhouder hebben we weer een nieuw medium geprobeerd. Wat een leuke ervaring! Maar vooral hopen we hiermee nog meer mensen op de Speurneuzenmarkt te attenderen. Ons “moment of fame” bij WeertFM Take Away met Rob Princen is ook gefilmd. Bekijk de opname hieronder of ga naar YouTube. Alles om de Speurneuzenmarkt te promoten 😉

Wil jij zelf of ken jij iemand die graag deelneemt aan de Speurneuzenmarkt? Dan verwijzen wij graag naar het inschrijfformulier op onze website. Vul het in en reserveer hiermee een plek op de eerstvolgende rommelmarkt op 18 december 2022.

Niet verkopen, maar liever kopen? Kom dan tussen 9:00u en 15:00u naar Manege De Kraal. Vooral in aanloop naar de feestdagen is het erg leuk om over de rommelmarkt te struinen. Je vindt er servies, glazen, tafeldecoratie en kerstversiering, maar natuurlijk nog veel meer spullen die niet per se iets met de feestdagen te maken hebben, zoals kleding, potten en pannen, gereedschap, speelgoed en nog veel meer.